reinsdyr-carpaccio1

Ta ta-Reinsdyrtartar

Det er helg og tid for å unne seg litt ekstra. Reinsdyrkjøtt er en av våre beste råvarer og det er sesong for rødbeter.  Her er et forslag til en Reinsdyrtartar.

Reinsdyrtartar
(Til 4 porsjoner)

400 g indrefilet av reinsdyr fra Varanger Vilt
6 ss finhakket rødløk
6 ss kokte rødbeter i terninnger

4 ss sylteagurk i terninger
2 ss kapers
8 vakteleggeplommer
fingersalt og nykvernet pepper
noen skiver rødløk til pynt

Finhakk reinsdyrfileten. Form fire biffer av kjøttet og anrett på tallerken med rødbeter, sylteagurk, løk, kapers, og vakteleggeplommer. Dryss over salt og pepper, og server.

Varanger Vilt deltar på Matstreif 16. og 17. september på standen til Spesialitet.

Foto og oppskrift: Kraftbyrå

Spesialitet-merket

Det sorte merket viser deg vei til unike smaksopplevelser produsert av lidenskapelige produsenter. Se etter Spesialitet-merket og du finner produkter utenom det vanlige, enten fordi det er brukt en spesiell råvare eller fordi det er produsert etter en spesiell metode. Matmerk eier Spesialitet-merket og det er et uavhengig fagutvalg med bred faglig kompetanse som bistår oss i å godkjenne søknadene

Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter, Spesialitet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>