Stikkordarkiv: VÅR

FILM: Oslos frukthage på flaske

Lierbonde Amund Berger smaker seg til kvalitet. Kirsebærene hans blir til friske og smakfulle VÅR-moster. – Når det nærmer seg høsting av kirsebær kjenner jeg at nervene begynner å komme. Det sier bonde Amund Berger. Kirsebærene han høster presses og

Publisert i Film, Spesialitet, Stolt Matbransje, Uncategorized | Merket med , , , , , , | Skriv en kommentar

Jakten på den perfekte stramhet og spenst

Fra 5.november kom Spesialitet-merkede VÅR Eple Solbær inn i Vinmonopolets sortiment som alkoholfritt alternativ til mat.  Målet er at de andre fire VÅR-variantene følger etter. Jeg har fått være med da årets årgang ble ”smakt frem”.

Publisert i Reportasjer, Spesialitet | Merket med , , , , , , | Skriv en kommentar

Sinte snille bær

Aaarooniiaa… Det høres så søtt og forlokkende ut. Ikke rart det overrasker når det så hogger til i munnen da jeg tar noen av disse store blåsorte bærene i munnen for første gang. Det føles også litt forbudt.

Publisert i Reportasjer, Spesialitet | Merket med , , , | Skriv en kommentar

Kirsebær for de få

For en stund tilbake spurte noen meg om hvorfor ingen solgte kirsebær lenger. «Skal alt bare kalles moreller?» «Hm, vet ikke», svarte jeg da. Men nå har jeg lært.

Publisert i Featured, Reportasjer, Spesialitet | Merket med , , , | 1 kommentar