Stikkordarkiv: Tradisjon

Grøt: fra tradisjon til trend

Grøt er den eldste retten vi har her til lands. Gryn som kokes møre i melk og tilsettes fristende garnityr. Nå er den lengstlevende fløyelsmyke smaksopplevelsen i ferd med å bli veldig hipp og moderne. Grøt er blitt supermat!

Publisert i Historisk, Spesialitet, Stolt Matbransje, Uncategorized | Merket med , , , , | 2 kommentarer

Vikingpizza = flatbrød!

Glem ciabatta, naan, baguette og bagels. I Norge har vi et eget sprøtt, syltynt og deilig brød å være stolte av. Nemlig flatbrødet.

Publisert i Beskyttede betegnelser, Spesialitet, Stolt Matbransje | Merket med , , , , | Skriv en kommentar

En smak av trøndersjela

Soddet følger i Champagne og Roquefort sine fotspor. Det tradisjonsrike soddet har nemlig oppnådd Beskyttet betegnelse.

Publisert i Beskyttede betegnelser, Nyheter, Stolt Matbransje | Merket med , , , , , , | Skriv en kommentar

Smaksekspertenes julefavoritter

De gir oss rakfisk, karamellpudding og pinnekjøtt – les hva de som står bak Annes Hage, Ek gårdskjøkken og Eldhus selv skal spise til julefesten.

Publisert i Spesialitet, Stolt Matbransje, Uncategorized | Merket med , , , , , | Skriv en kommentar