Søk
Følg oss på Facebook!
Oppskrifter
Prøv deg på andebryst fra Holte Gård
Jens Eides lammepølse med pære og potetsalat
Sashimi med fisk fra de iskalde vann i nord
Salat à la Tind – med tørket kjøtt
Kveldeblinis med rørosrømme og rakfiskrøre
Få frem flatbrødet til 17-mai!
Kraftkarsalat
Havets spekemat smelter på tungen
Potetstappe med klippfisk og spekepølse
Vaniljeis med kreklingsirup og nøtteknekk
Stolt Matbransje
Stikkordarkiv: chevre
Når du virkelig skal imponere
Her er et svært lekkert forslag til helge-menyen. Hva med å imponere med jordskokksuppe, eple og byggrynsalat, reinsdyrfilet og bakte fiken?
Publisert i norsk tapas, Oppskrifter, Spesialitet
Merket med byggrynsalat, chevre, jordskokk, kyllinglever, oppskrift, tapas
Skriv en kommentar