Søk
Følg oss på Facebook!
Oppskrifter
Få frem flatbrødet til 17-mai!
Prøv deg på andebryst fra Holte Gård
Kveldeblinis med rørosrømme og rakfiskrøre
Smaken av Ålesund
Rabarbara- og byggsuppe
Kraftkarpizza
BBQ Holte-kyllingvinger med Gangstad-blåskimmeldipp
Mølsgraut og cupcakes fra samme kjøkken
Andefett, en ekte smaksforsterker
Salat à la Tind – med tørket kjøtt
Stolt Matbransje
Stikkordarkiv: Betegnelse
En smak av trøndersjela
Soddet følger i Champagne og Roquefort sine fotspor. Det tradisjonsrike soddet har nemlig oppnådd Beskyttet betegnelse.
Publisert i Beskyttede betegnelser, Nyheter, Stolt Matbransje
Merket med Beskyttet, Betegnelse, Inderøy, Nyhet, Sodd, Suppe, Tradisjon
Skriv en kommentar