Pepperlaks med kantarellstuing

Rømmestuede kantareller med varmrøkt pepperlaks

Nå er det på tide å gå ut å lete etter skogens gull! Her en oppskrift som kan få deg til å finne frem soppkurven.

1-2 liter kantareller
3 dl Rørosrømme
400 g Troll varmrøkt pepperlaks
salt
pepper
smør til steking

Rens kantarellene og ha dem i en tørr panne over sterk varme. Kok ut væsken av soppen før du tilsetter smør og steker soppet gyllen. Rør inn rømme i pannen, krydre med salt og pepper og rør om til stuingen har tyknet. Server kantarellstuingen med lun varmrøkt pepperlaks.

Spesialitet-merket

Det sorte merket viser deg vei til unike smaksopplevelser produsert av lidenskapelige produsenter. Se etter Spesialitet-merket og du finner produkter utenom det vanlige, enten fordi det er brukt en spesiell råvare eller fordi det er produsert etter en spesiell metode. Matmerk eier Spesialitet-merket og det er et uavhengig fagutvalg med bred faglig kompetanse som bistår oss i å godkjenne søknadene

Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter, Spesialitet og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Rømmestuede kantareller med varmrøkt pepperlaks

  1. torsteino sier:

    Dette så farlig godt ut Ragna!

    • ragna kronstad sier:

      Må bare finne denne kantarellen da:-) ellers er det ofte norsk kantarell å få kjøpt på Stortorvet.

      • torsteino sier:

        Vi flytta jo nettopp til nesodden, og dama har snakka masse om at det er mange gode soppsteder like ved, så nå håper jeg hun kan stå for påstandene :)

  2. Mmmmm! Skal prøves!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>