Klippfisk-med-klippfisk-og-spekepølse

Potetstappe med klippfisk og spekepølse

Mange nordmenn har åpnet øynene for klippfisk de siste årene. Det kan brukes til mer en bacalao. Her et serveringsforslag med potetstappe og spekepølse.

4 porsjoner
12 store mandelpoteter
250 g spekepølse
½ hvitløk
200 g kokt klippfisk
olivenolje
salt og pepper
gressløk

Kok opp skrelte mandelpoteter og kok dem til mos.
Sil av og ta vare på vannet.
Ha i strimlet spekepølse, revet hvitløk og revet klippfisk. Bland
deretter godt sammen for hånd. Spe på med olivenolje mens
du jobber det godt sammen. Spe deretter på med kraften fra
potetene. Jobb den inn litt etter litt. Smak til med salt, pepper og
finhakket gressløk.

Oppskrift fra Anna Gwendoline Mellouk hentet fra kokeboka Mellom Bakkar og Berg av Kristin Hove.

Spesialitet-merket

Det sorte merket viser deg vei til unike smaksopplevelser produsert av lidenskapelige produsenter. Se etter Spesialitet-merket og du finner produkter utenom det vanlige, enten fordi det er brukt en spesiell råvare eller fordi det er produsert etter en spesiell metode. Matmerk eier Spesialitet-merket og det er et uavhengig fagutvalg med bred faglig kompetanse som bistår oss i å godkjenne søknadene

Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter, Spesialitet og merket med , . Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Potetstappe med klippfisk og spekepølse

  1. Clash of Clans is just a activity which is not a taste for all
    but once started you will be addicted with that for sure.

  2. Many women believe that they need large breasts and feel inadequate.
    Taking note an elective procedure including breast
    surgical procedures, events like death and coma are uncommon but
    they also do still occur. More specifically, there are lots
    of certainly fallout which has a slighter segment with the variety of
    crop available out there.

  3. Agar will keep track of both; the greatest score
    you could have attained, as well as the longest volume of period you
    have been capable to survive.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>