Kraftkarsalat

Kraftkarsalat

Det er nyttår og vi feirer med en smaksrik salat med Kraftkar og Bondelykke

50g hakkede valnøtter

50 g Kraftkar smuldret i småbiter

250 gram ruccola

2 never tørkede aprikoser, kuttet i småbiter

100 blåbær

50 g Bondelykke salatost

3 ss lønnesirup

3 ss balsamicoeddik

Bland valnøtter og Kraftkar sammen. Legg ruccola på fatet og fordel Kraftkarblabndlibngen og de andre ingrediensene over. Bland en dressing av lønnesirup og Balsamicoeddik. Drypp ønsket mengde dressing over salaten rett før servering.

Oppskriften er hentet fra Mellom Bakkar og Berg av Kristin Hove. Begge ostene brukt i salaten er Spesialitet-merket.

Spesialitet-merket

Det sorte merket viser deg vei til unike smaksopplevelser produsert av lidenskapelige produsenter. Se etter Spesialitet-merket og du finner produkter utenom det vanlige, enten fordi det er brukt en spesiell råvare eller fordi det er produsert etter en spesiell metode. Matmerk eier Spesialitet-merket og det er et uavhengig fagutvalg med bred faglig kompetanse som bistår oss i å godkjenne søknadene

Dette innlegget ble publisert i Oppskrifter, Spesialitet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>